söndag 18 juli 2010

morgonstund har guld i mund!

Title? What title?

Early morning. Very early morning. Och jag har sovit ca 4 timmar. Men, hör och häpna, jag är pigg, jag är glad, jag t.o.m. log då jag kom till arbetet. It's a freaking miracle, it truly is. Kanske jag äntligen gått och blivit tokig.
Eller kanske det är pga att det är svalare, bara 19'C. Det kändes så fräscht att gå ut till bilen, det gick att andas och jag fick en lust att ta några danssteg. Hip hej! Så kanske jag helt enkelt har sovit så mycket bättre, även om lite. Heck, jag t.o.m. städade en smula innan jag åkte iväg till arbetet! Fick lust att föra ut tidningar och reda upp klädhögen. Yep, sjuk, det är jag.

Jag satte på mig ett par bh:n som jag inte använt på en tid och oj vad trevligt det var. De satt liksom alldeles perfekt. Blev som ett extra skinn och fick mina kära bröst att se fina ut. Jag log belåtet där jag tittade på dem i det klara morgonljuset. Hahaa, :). Länge leve H&M!

(Om gårdagen, jag åkte iväg till slut, och hade riktigt roligt faktiskt. Satt i en del bastun och svettades som en gris i min frotéebadrock. Det känns underligt att ha badrock på sig, har aldrig ägt en, eller använt en... Anyway. Hela spa-upplevelsen var på sätt och vis eye-opening för mig, det var lite som debriefing och kanske jag faktiskt en dag klarar av att ta steget fullt ut och spatserar på ett sådant ställe i simppare. It gave me strength and courage. Oh yes. Kanske jag helt enkelt inte ser så j*vlig ut som jag tror mig göra (även om jag inte är den smalaste flickan in the bunch).)

1 kommentar:

Johanna ("Jusu") sa...

Käraste Hannah, ja vela bara säga att ja faktiskt har sett dig i simppare en gång när du och annina simmade vi klipporna vi er villa (jag, lika feg osm allti, vågade inte simma i det kalla vattnet) och ja vet att du int har nånting att skämmas för! Du har fina kvinnliga former som många avundas! Ja va själv en planka när ja va ung men undrens tid var inte över och när jag blev äldre fick jag äntligen former...men ju äldre man blir, desto mer och mer former får man, de slutar aldri att formas... :) men va gör det, ja har själv konstaterat att ja int sko vela va en teini och planka igen, de e nog bättre me lite mage och mycket lår och ännu mera perse! Ja tror int männen vill ha plankor, vem sko vela hålla om ett skelett! Nä, de vill nog ha former och nåt att hålla fast vid!

Så du ska vara stolt över dig själv, vi e int nå teininä nå mer och det ska vi vara stolta över! Du kan när osm helst huoletta hoppa i simpparit! Och ja e så glad att du mår bättre nu och e gladare! Och vi ska köpa h&m:s bh:n oftare, för ja har kommit fram till att de innehåller nånslags mirakelmedel som får våra bröst att se helt perfekt ut! ;)

Och ja hoppas du njuter av din semester och får tid att tänka över ditt liv och kanske göra några viktiga beslut. Ja hoppas bara att du sku vara lycklig och hitta det som gör dig ännu lyckligare här i livet. Ja tror vi båda har såna jobb som suger livet ur oss ibland. Vi ger så mycket av oss själva på våra jobb att vi inte längre orkar ta hand om oss själv eller lyssna till våra egna behov när vi inte jobbar. Ja hoppas du sko våga ta ett hopp ut i det okända, om det är det som krävs för att du ska hitta den rätta vägen för dig, och det rätta yrket.

"Jokaisella ihmisellä maan päällä on aarteensa joka odottaa löytämistään", sydän sanoi. "Me sydämet puhumme aarteista harvoin, koska ihmiset eivät halua enää etsiä niitä. Puhumme niistä vain lapsille. Sen jälkeen annamme elämän kuljettaa jokaista kohti omaa kohtaloaan. Mutta valitettavasti harvat lähtevät tielle joka heille on määrätty, kohti omaa elämäntietään ja onneaan. Useimmille maailma on uhkaava paikka ja sen vuoksi maailma muuttuukin uhkaavaksi paikaksi. Niinpä me sydämet alamme puhua yhä hiljaisemmalla äänellä mutta emme vaikene kokonaan. Toivomme vain ettei sanojamme kuultaisi, sillä emme halua ihmisten kärsivän sen vuoksi, että he eivät kuuntele mitä sanottavaa meillä olisi."
"Miksi sydän ei neuvo ihmistä seuraamaan unelmaansa?" poika kysyi.
"Koska sydän kärsisi eniten, ja sydän ei halua tuntea tuskaa."

Nåt att tänka på, från Alkemisten av Paolo Coelho.
Ta hand om dig!