måndag 26 oktober 2009

a day of greys

Idag är det en grå dag. På alla sätt och vis. Jag tror inte att jag har sett solen på ca två veckor, varit tvungen att ha lamporna på inomhus mitt på dagen och hört regnet vräka ner allt emellanåt. Idag är jag led allt detta. Nu behöver jag mer ljus, mer luft att andas.

darkness outside, affecting my inside

Ja, idag är det en dålig dag. Dagen efter nattskift, illamående, yrsel och allmän apati. Har inget intresse att göra någonting, och det som jag gärna skulle vilja göra, fotografera, det går inte, eftersom det är beckmörkt ute.
Tänkte om jag skulle hyra en film, sjunka in i en annan värld för en stund, glömma denna gråa värld, men när jag tittade på Makuunis sidor, så hittade jag inte en enda film jag skulle vilja se. Sökte efter The Soloist, men den fanns inte, och tydligen så har den inte ens kommit ut i Finland. That's fucked up. Nå, en bra komedi då? Skulle vilja se The Hangover, men den kommer ut först vecka 50. Där var då det.
Kanske jag ska sträck-se på tv-serien North and South, för den beställde jag från Amazon en tid sedan. Kommer ihåg hur jag tittade på den med mamma. Eller så lyssnar jag på lite julmusik och sätter den patetiska brasdvd:n och spela på tv rutan, medan jag faller i en trans av tristess.

Kanske jag bara ska begrava mig under täcket, glömma denna dag.

***

Inga kommentarer: