torsdag 8 oktober 2009

The Princess and the Frog

(Ändrade layout på bloggen, blev helt enkelt så irriterad på att textspalten var så trång, alla youtube-clip t.ex. blev avklippta i ena sidan. Trist. Vi ska se om jag blir van vid denna.)

Oh yes! Titta på dessa fantastiska clips från Disneys efterlängtade nya 2D-film! Underbart, klassiskt Disney! Musiken, karaktärerna, humorn, animationen... everything is perfect!

Tiana: Just one kiss....?
Naveen: Unless you beg for more....


Ray: Women like men with a big back porch

Några intressanta kommentarer som hittades på nätet:
"According to the person who saw the screening, it was quite possibly the most touching moment in any Disney movie. People cheered." >>> säger inte vilken scen det handlade om.

En annan sa att det första musikalnumret "had an Oscar written all over it".

Jag blir så pumped! Ser SÅ framemot att få gå på bio och se denna film. Jag tror att den kommer upp på finländska bion i februari, premiären i USA är i november-december nångång.
(o psst... nästa år blir det Rapunzel. Inte 2D, men datoranimerat i en stil som ser ut som 2D. Tja, bättre det än ingenting. Men det bästa: the music-maker is Allan Menken! I slutet på 2010.)

Här, titta nu, and feel the magic (och gå o se filmen på bio, så kanske Disney fattar att det är sådana här animationer vi vill se).

Klicka här först: http://www.youtube.com/watch?v=9lkZJRR8j6Y&feature=channel
>> clip av utmärkt kvalitet som man inte kan embedda. Click the link and rejoice man!


Official trailer nr 3 (den bästa hittills)



Och sedan några insight-clips, med lite mera material från filmerna:







Inga kommentarer: